Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po kulkach przyszedl czas na.....kulki

http://www.elita.pl/pawellipka/animation/gruby.avi (raczej w formie testu, 2 dni roboty)

Model i rig postaci wykonala Monika Szyszuk. Nie moge pokazywac finalnej postaci,gdyz jest to czesc projektu,do ktorego nie mam praw aby go tutaj prezentowac wiec pokazuje tylko anime z modelem,ktory wyglada tak a nie inaczej;)

milego ogladania;)

[Edited on 13-6-2004 by Pawel Lipka]

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

konkretne ;D nic dodac nic ujac

Napisano

Mnie razi kilka rzeczy... niby głupotki mogło by się zdawać...

po pierwszym uderzeniu, gdy koleś dostaje piłką w głowę, i wstaje... skrobie się na paliszkach i tu jeszcze jest dobrze. Jednak gdy się obraca w kierunku piłki i \'zamarza\' to ta pozycja nie jest oki :( Poważnie... albo pociągnięcie ruchu, albo zatrzymanie w ciekawszej pozie. Bo tak to wygląda nieciekawie...

Sekwencja przygotowania do skoku, gdy skrada się na paluszkach też jest oki. Ale później gdy tak drobi te kroczki znowu jest źle :/ Troszkę nie przygotowałeś akcji (anticipation z żelaznych zasad i wygląda to jakby się potknął a nie skoczył...)

Gdy piłka wzlatuje przed uderzeniem i kumuluje energię, mogłaby nabrać więcej objętości... dodałoby to więcej siły i bardziej podprowadziło akcję

dalej jest już cool :))

Trzymam kciuki i przyjemnego animowanka życzę!

Napisano

przyjemna animacja i mila dla oka ;); mnie sie bardzo podoba