Napisano 14 Marzec 201113 l od dluzszego czasu juz modeluje ten samochod i pomyslalem ze tu wrzuce, nie jestem jeszcze zaawansowanym modelarzem c4d+vray
Napisano 14 Marzec 201113 l Auto jest strasznie pogięte, reflektory przednie są za małe, proponowałbym zacząć od początku ...
Napisano 14 Marzec 201113 l cześć. na jakiej podstawie modelujesz ten samochód? mam na myśli, z czego korzystasz by odwzorować jego proporcje. z rysunków technicznych, czy zdjęć? pozdrawiam
Napisano 15 Marzec 201113 l Autor modeluje z blueprintow i referencji z google @Deex za bardzo nie mam ochoty zaczynac od poczatku, bo za dlugo go juz robie
Napisano 15 Marzec 201113 l najlepiej bedzie jak wrzucisz jeszcze na niego materialy i wyrenderujesz. potem zacznij nowy model. zwracaj wieksza uwage na proporcje i bryle modelu, mniejsza na szczegoly. :)
Napisano 16 Marzec 201113 l a pokaż bluepriny na jakich pracujesz. pytam, bo model jest dość znacząco nieproporcjonalny w stosunku do oryginału
Napisano 16 Marzec 201113 l Trudne są początki, ale każdy się uczy. Widać dużo błędów odnośnie proporcji, krzywej siatki. Ale skończ już ten model, przy następnym powinno być lepiej
Napisano 16 Marzec 201113 l wrzuc na karoserie jakis material lakieru wtedy odbicia pokarza wszelkie niedoskonalosci. Jak bedziesz robil nastepny to wybierz taki aby mial dobre bluprinty tzn zeby sie ladnie zgrywaly ze soba.
Napisano 16 Marzec 201113 l Mozesz wrzucic widok z boku? Bo mam wrazenie ze przednie kolo jest wieksze od tylnego, a do tego wyzej osadzone. Generalnie bardzo pogiete te autko niestety.