l337 Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 od dluzszego czasu juz modeluje ten samochod i pomyslalem ze tu wrzuce, nie jestem jeszcze zaawansowanym modelarzem c4d+vray 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deex Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Auto jest strasznie pogięte, reflektory przednie są za małe, proponowałbym zacząć od początku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 cześć. na jakiej podstawie modelujesz ten samochód? mam na myśli, z czego korzystasz by odwzorować jego proporcje. z rysunków technicznych, czy zdjęć? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l337 Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 modeluje z blueprintow i referencji z google @Deex za bardzo nie mam ochoty zaczynac od poczatku, bo za dlugo go juz robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wycior Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 najlepiej bedzie jak wrzucisz jeszcze na niego materialy i wyrenderujesz. potem zacznij nowy model. zwracaj wieksza uwage na proporcje i bryle modelu, mniejsza na szczegoly. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 a pokaż bluepriny na jakich pracujesz. pytam, bo model jest dość znacząco nieproporcjonalny w stosunku do oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-z Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Trudne są początki, ale każdy się uczy. Widać dużo błędów odnośnie proporcji, krzywej siatki. Ale skończ już ten model, przy następnym powinno być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 wrzuc na karoserie jakis material lakieru wtedy odbicia pokarza wszelkie niedoskonalosci. Jak bedziesz robil nastepny to wybierz taki aby mial dobre bluprinty tzn zeby sie ladnie zgrywaly ze soba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Mozesz wrzucic widok z boku? Bo mam wrazenie ze przednie kolo jest wieksze od tylnego, a do tego wyzej osadzone. Generalnie bardzo pogiete te autko niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi