_michal Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Borderliner - człowiek który znalazł się gdzie nie powinien - na granicy pomiędzy iluzją a Metropolis (kto zna Kult to wie o co chodzi), zobaczył świat jaki jest naprawdę, a od tego można trochę zwariować :). Ma to być ktoś o brutalnej, niezbyt inteligentnej twarzy - postaram się wyciągnąć coś w klimacie silenhillowym. Na razie 2144 tris.
RK Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Łapki ma dziwne i- pewnie przez perspektywę- trochę małe stópki ale twarz- dokładnie jak opisałeś. Dawaj dalej.
_michal Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 thx. stópki faktycznie przez perspektywę. W innym ujęciu nie było ładnie widać lewej \'ręki\'. Przy następnym updejcie wrzucę widoczki front/left i close up mordki.
darkelf Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 ta koszulka nie za bardzo obcisla? na rekawach tzn. ale ogolnie solidna robota :).
_michal Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 Wiem, rękawki do poprawki :) thx za posta
ftorek Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 przez te gacie koles wyglada troche jak w pizamie - nie bardzo mi to pasuje do groznego kolesia - robic sie ciut smieszno a nie straszno
_michal Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 hehe, piżama, dobre. Nie chciałem modelować więcej detali, spodnie, pasek namaluję na texturce. i tak jeszcze chcę zdjąć trochę detali.
soda Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 No bardzo ładnie ale waży troszke ta siatka:] z łapkami cos faktycznie jest nie tak. Mozna zdjąć troszke poligonów z rekawów i zostawić otwarte facy nie kumam po co tez podział między tłowiem a spodniami tez troszkę poligonów odpadnie, na texturce się namaluje i bedzie ok. Ta łapka z ostrzami też się dziwnie kończy jakoś tak nie przemyślane może żeby był kikut i do niego przyczepione ostrza z jakąś protezą dłoni. [Wyedytowany dnia 15-6-2004 > soda] [Wyedytowany dnia 15-6-2004 > soda]
_michal Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 wiem że waży, lubię modelować z większą ilością detali i potem zdejmować nadmiar, takie zboczenie :) narazie mam małe zleconko na boku i musze się na nim skupić, update się opóźni :(
_michal Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 poprawiona trochę siateczka mordki, poprzednia wersja była podobna do Kaszubasa, a on zastrzegł copyright do wyglądu swojej osoby :)
_michal Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Napisano 18 Czerwiec 2004 co się stało z poprzednimi obrazkami?
sayonerka Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Ano wlasnie? Gdzie obrazki? Chcialem go sobie poogladac (dawno mnie nie bylo) a jest tylko buzka. Cialko nie zaakceptowalo oblicza i nawialo? ;) Coz gembucha fajna i wcale nie ma tak wiele polys, mnie sie podoba. Czekam na reszte! Pozdrawiam.
Yamakasi Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 model bardzo fajny, ciekawe jak bedzie wygladal z teksturkami ,swiatlem itp. :) >>Moj 100 post :)
Rekomendowane odpowiedzi