Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Borderliner - człowiek który znalazł się gdzie nie powinien - na granicy pomiędzy iluzją a Metropolis (kto zna Kult to wie o co chodzi), zobaczył świat jaki jest naprawdę, a od tego można trochę zwariować :). Ma to być ktoś o brutalnej, niezbyt inteligentnej twarzy - postaram się wyciągnąć coś w klimacie silenhillowym. Na razie 2144 tris.

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Łapki ma dziwne i- pewnie przez perspektywę- trochę małe stópki ale twarz- dokładnie jak opisałeś. Dawaj dalej.

Napisano
  • Autor

thx. stópki faktycznie przez perspektywę. W innym ujęciu nie było ładnie widać lewej \'ręki\'. Przy następnym updejcie wrzucę widoczki front/left i close up mordki.

Napisano

przez te gacie koles wyglada troche jak w pizamie - nie bardzo mi to pasuje do groznego kolesia - robic sie ciut smieszno a nie straszno

Napisano
  • Autor

hehe, piżama, dobre. Nie chciałem modelować więcej detali, spodnie, pasek namaluję na texturce. i tak jeszcze chcę zdjąć trochę detali.

Napisano

No bardzo ładnie ale waży troszke ta siatka:]

z łapkami cos faktycznie jest nie tak.

Mozna zdjąć troszke poligonów z rekawów i zostawić otwarte facy nie kumam po co tez podział między tłowiem a spodniami tez troszkę poligonów odpadnie, na texturce się namaluje i bedzie ok.

Ta łapka z ostrzami też się dziwnie kończy jakoś tak nie przemyślane może żeby był kikut i do niego przyczepione ostrza z jakąś protezą dłoni.

[Wyedytowany dnia 15-6-2004 > soda]

[Wyedytowany dnia 15-6-2004 > soda]

Napisano
  • Autor

wiem że waży, lubię modelować z większą ilością detali i potem zdejmować nadmiar, takie zboczenie :) narazie mam małe zleconko na boku i musze się na nim skupić, update się opóźni :(

Napisano
  • Autor

poprawiona trochę siateczka mordki, poprzednia wersja była podobna do Kaszubasa, a on zastrzegł copyright do wyglądu swojej osoby :)

Napisano

Ano wlasnie? Gdzie obrazki? Chcialem go sobie poogladac (dawno mnie nie bylo) a jest tylko buzka. Cialko nie zaakceptowalo oblicza i nawialo? ;) Coz gembucha fajna i wcale nie ma tak wiele polys, mnie sie podoba. Czekam na reszte!

Pozdrawiam.

Napisano

model bardzo fajny, ciekawe jak bedzie wygladal z teksturkami ,swiatlem itp. :)

>>Moj 100 post :)