Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Borderliner - człowiek który znalazł się gdzie nie powinien - na granicy pomiędzy iluzją a Metropolis (kto zna Kult to wie o co chodzi), zobaczył świat jaki jest naprawdę, a od tego można trochę zwariować :). Ma to być ktoś o brutalnej, niezbyt inteligentnej twarzy - postaram się wyciągnąć coś w klimacie silenhillowym. Na razie 2144 tris.

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Łapki ma dziwne i- pewnie przez perspektywę- trochę małe stópki ale twarz- dokładnie jak opisałeś. Dawaj dalej.

Napisano
  • Autor

thx. stópki faktycznie przez perspektywę. W innym ujęciu nie było ładnie widać lewej \'ręki\'. Przy następnym updejcie wrzucę widoczki front/left i close up mordki.

Napisano

przez te gacie koles wyglada troche jak w pizamie - nie bardzo mi to pasuje do groznego kolesia - robic sie ciut smieszno a nie straszno

Napisano
  • Autor

hehe, piżama, dobre. Nie chciałem modelować więcej detali, spodnie, pasek namaluję na texturce. i tak jeszcze chcę zdjąć trochę detali.

Napisano

No bardzo ładnie ale waży troszke ta siatka:]

z łapkami cos faktycznie jest nie tak.

Mozna zdjąć troszke poligonów z rekawów i zostawić otwarte facy nie kumam po co tez podział między tłowiem a spodniami tez troszkę poligonów odpadnie, na texturce się namaluje i bedzie ok.

Ta łapka z ostrzami też się dziwnie kończy jakoś tak nie przemyślane może żeby był kikut i do niego przyczepione ostrza z jakąś protezą dłoni.

[Wyedytowany dnia 15-6-2004 > soda]

[Wyedytowany dnia 15-6-2004 > soda]

Napisano
  • Autor

wiem że waży, lubię modelować z większą ilością detali i potem zdejmować nadmiar, takie zboczenie :) narazie mam małe zleconko na boku i musze się na nim skupić, update się opóźni :(

Napisano
  • Autor

poprawiona trochę siateczka mordki, poprzednia wersja była podobna do Kaszubasa, a on zastrzegł copyright do wyglądu swojej osoby :)

Napisano

Ano wlasnie? Gdzie obrazki? Chcialem go sobie poogladac (dawno mnie nie bylo) a jest tylko buzka. Cialko nie zaakceptowalo oblicza i nawialo? ;) Coz gembucha fajna i wcale nie ma tak wiele polys, mnie sie podoba. Czekam na reszte!

Pozdrawiam.

Napisano

model bardzo fajny, ciekawe jak bedzie wygladal z teksturkami ,swiatlem itp. :)

>>Moj 100 post :)