Guest DeeCann Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Witam Mam dość osobliwy efekt. Stworzony Sphere, przekonwertowanny do mesh'a po kilku przejściach ( oczodoły i usta ). Nic wielkiego. Chce dodać modyfikator "Hair and fur" i tu zonk. Cały mesh robi się czarny ( jakby się "wywracał do środka" ), włosy rosna kompletnie nie od powierzchni mesha, ale to jest jeszcze pikuś. Jak w oknie modyfikacji przełaczę się na edycje mesha to mesh jest odwrócony o 180 stopni. Wyglada to tak jakby modyfikator przeksztalcal mesha w zupelnie mi nie wiadomy sposob. Z boku zrobilem na szybko sphere z prosta edycja mesha i po zadaniu modyfikatora wszystko jest ok także wina leży po stronie tego co myszkę w reku trzyma ;) Coś zwaliłem chyba przy modyfikacji mesha. Jak się z czegoś takiego uwolnić ? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 reset xform? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DeeCann Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Krótko i zwięźle i działa ;). F1 i zaraz zobacze co sknocilem pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts