xaoo Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 Witam, Dzisiaj mam do pokazania kolejny model. Tym razem jest to sofa - Goetz Sofa. Staralem sie ja odwzorowac najlepiej jak potrafilem. Jutro popracuje jeszce nad laczeniem tapicerki na oparciu, bo cos za duze wyszlo. Powalcze tez z faldami i zmarszczkami. Jesli macie jakies uwagi piszcie smialo, bardzo chetnie je uslysze. Z gory dziekuje za komentarze. Pozdrawiam, xaoo Render: Siatka1: Siatka2: Siatka3:
TheCapo Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 Sofa wygląda nieźle. Dolna listwa pod poduchami powinna być chyba szersza z tego co patrzyłem po referce w google, oraz te wcięcia na tej listwie powinny być trochę szersze. Dodasz fałdki i będzie fajnie wyglądać. Te boczne poduchy mają za ostre krawędzie. Moim zdaniem powinieneś mocno je zaokrąglić. Wtedy będą wydawały się bardziej miękkie. Powodzenia.
xaoo Napisano 27 Marzec 2011 Autor Napisano 27 Marzec 2011 @TheCapo - Dzieki za komentarz. Rzeczywiscie dol jest nieco szerszy. Poduchy tez zaokragle, bo jak mowisz za ostre sa. Jeszcze raz dzieki za uwagi. Pozdrawiam, xaoo
Rekomendowane odpowiedzi