xaoo Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witam, Dzisiaj mam do pokazania kolejny model. Tym razem jest to sofa - Goetz Sofa. Staralem sie ja odwzorowac najlepiej jak potrafilem. Jutro popracuje jeszce nad laczeniem tapicerki na oparciu, bo cos za duze wyszlo. Powalcze tez z faldami i zmarszczkami. Jesli macie jakies uwagi piszcie smialo, bardzo chetnie je uslysze. Z gory dziekuje za komentarze. Pozdrawiam, xaoo Render: Siatka1: Siatka2: Siatka3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheCapo Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Sofa wygląda nieźle. Dolna listwa pod poduchami powinna być chyba szersza z tego co patrzyłem po referce w google, oraz te wcięcia na tej listwie powinny być trochę szersze. Dodasz fałdki i będzie fajnie wyglądać. Te boczne poduchy mają za ostre krawędzie. Moim zdaniem powinieneś mocno je zaokrąglić. Wtedy będą wydawały się bardziej miękkie. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaoo Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 @TheCapo - Dzieki za komentarz. Rzeczywiscie dol jest nieco szerszy. Poduchy tez zaokragle, bo jak mowisz za ostre sa. Jeszcze raz dzieki za uwagi. Pozdrawiam, xaoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts