Piotr Dobosz Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 witam macie moze jakies fajne pomysly na oteksturowanie tego kosmicznego autka? jelsi macie powedzcie prosze i powiedzcie jak zrobic te tekstury:) POzdrawiam serrdecznie [Wyedytowany dnia 15-6-2004 > Piotr Dobosz]
Marcin Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 Boze piotrek naprawde sadze ze to sie nadaje do WIP :/ czemu akurat tutaj moze wiecej ludzi by ci pomoglo w WIPie przenies to tam........
Piotr Dobosz Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 Kurcze nie wiem jak sie przenosi posty:( tak to bardzo chetnie bym przeniusl:) poizdrawiam i dziekuje
Piotr Dobosz Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 zrobilem pare tekstur sam ale jak zrobic realistyczny metal na te rury robilem wedlug tutoriali i szukalem na forum i w helpie. w helpie nie znalazlem a na forum tez za bardzo nie. znalezlem tutoriale ale te tekstury metalu wychodza paskudne:( pozdrawiam
spike Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 tak samo jak ja widzisz u mnie też same cyferki
Ufol Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 no bo w kraczamy w wiek technologii cyfrowej :P
Nieszpor Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 musisz sie dlugo przyjzec tym cyferkom a w koncu ujzysz obrazek taka nowa metoda kompresji zapewne. jak po 30 minutach nie zadziala to musisz sie wspomoc srodkami wyskokowymi :)
Ufol Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 hehe nowa kompresja cyfrowa hehe umarłem hehe :D
Piotr Dobosz Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Boze skad to wyciagneliscie???? to byly moje same pocztaki nawet temat zle zatytulowalem i do zlego dzialuu jaki wstyddddddd :( moze lepiej juz nikt sie tu nie wypowiada poprostu zapomnijmy o tym.:)
Rekomendowane odpowiedzi