sly Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 (edited) W prawie 9minutowym tutorialu pokazana została technika którą można było przedstawić w 30sekund. :) Technika polega na wyciągnięciu interesujących nas klatek z klipu wideo i połączenie ich w jedną bitmapę. Zamiast ujęcia filmowego można oczywiście wykorzystać lepszej jakości zdjęcia wykonane z przynajmniej 25% zakładką. Download [28MB] hasło: max3d.pl kodek: "x264 - H264/AVC encoder" Pozdrawiam. Edited March 23, 2017 by sly Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRYKY3D Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Jeśli to możliwe prosze o reup. Z góry dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Kurczę przeszukałem i nie znalazłem większości tutoriali jakie przygotowałem kiedyś. Muzzy z tego co wiem archiwizował tutoriale. :) powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzzy Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Trochę mi to zajęło, ale proszę bardzo :) :[klik]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRYKY3D Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Dzięki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts