Krashai Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 (edytowane) Pierwszy post ;p. No to jazda. Jestem Krashai, dziecko diabła, brat Hadesa. Starczy przedstawienia ;p Zacznijmy od dziś malowanego (zapożyczony szkic) emola w masce (maska nie była na szkicu). Myślę że wyraziłem się jasno ;p. Coś do poprawy ;p ?. Edytowane 10 Sierpień 2011 przez Krashai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Sam nie wiem co napisać. Tak szczerze, ile to malowałeś? Bo wygląda na 10 minut roboty. Jeśli przewidujesz poprawki to przenieś wątek do WIPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Namaluj jabłko. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 eeerm, do poprawy masz przede wszystkim warsztat. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksiera Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Ja radzę wrócić do ołówka i zacząć od podstaw ( bez obrazy) ale anatomia i światłocienie - później można się bawić z grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krashai Napisano 10 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2011 Paro miesięczna przerwa i buum. Poprawa ;3 ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi