kuro Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Hm. A cóżby panie i panowie doradzili w sprawie gdy w Maxie potrzebny jest generator wielu różnych (różna geometria) cząsteczek z jednego źródła? Wiele Super Sprayów w jednym punkcie? Przy dwudziestu rodzajach cząsteczek praca z tym robi się nad wyraz męcząca... Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 a nie lepiej Particle Flow do tego? I chyba to nie do dzialu Modeling :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
punishermv Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 prosta sprawa kolego dodaj po prosty event w Particle Flow ile dodasz tyle będziesz miał rodzai cząsteczek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuro Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Arigato! Zaczynam więc zabawę PF. Śmieszne, nie znalazłem go jakoś wcześniej. Myślałem o Thinking Particles, ale prawdę mówiąc, trochę mnie przeraziły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts