Napisano 16 Czerwiec 200420 l Witam wszystkich!!(dObrze że już dzała FORUM) Oto zaczątki pracy nad moim nowym projekcikiem! wiele niewidać ale to dopiero początek, narazie to tylko postać ale zrobie z tego scene. Bedzie to cuś takiego: na scenie bedzie właśnie ten roboćik obok niego bedzie lustro,niby nic takiego ale w tym lustrze bedzie się odbijać już nie robocik ale jego że tak powiem jego zły i poniszczony klon,całość bedzie osadzona w sceneri romańsko-rzymskiej, szkoda że nie mam aparatu cyfrowego to bym wam poprostu pokazał koncepcik :( Narazie jest tyle ale już zabieram sie do roboty. Czekam na komentaże i opinie, SIJA wszyskim!!
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Fajny robocik ! Oczka są piekne ! takie słodke :> , a nie lepiej jakbyś zrobił animke? zamiast stilla. pozdr
Napisano 16 Czerwiec 200420 l hehe jak by na klopie siedzial i mial stolca takiego ze hoohohoho hehe spoko mi sie podoba nawet bardzo ale dorob te rece....sam sie zastanawiam jak beda wygladac.....no i ten lakier tak dziwnie wyglada pozatym wszystko spoko Pablo > widze Maye na twoim avat.....jakas zmiana avataru czy co.... ? grrrrrrrrrr :D witaj w klubie wakacyjnym :D [Wyedytowany dnia 16/6/2004 > Marcin] [Wyedytowany dnia 16/6/2004 > Marcin]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l jest troszeczke kanciaty aLE bardzo mi sie podoba:D czekam na dalej, kojazy mi sie z czyms/kims ale teraz nie wiem
Napisano 16 Czerwiec 200420 l te dziorki we glowie troszke niezadobrze wygladaja alae jak narazie podoba mi sie bardzo ic zkema na wiecej .
Napisano 16 Czerwiec 200420 l heheh>> fajny !! , jego glowka przypomina mi kogos ale nie wiem kogo ? :) moze dodaj wiecej detali, jakies srubeczki, kabelki itp. bedzie spox
Napisano 16 Czerwiec 200420 l mi przypomina robota-gejaszka z tripping the rift... ktos oglada?? jak nie to polecam, super serial, zrobiony w maksie btw...
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Autor Witam i przepraszam że tak długo kazałem czekać na następny render i jeszcze jedno sorki że tak mało zrobiłem ale niezstety ciepło się zrobiło i cza robić koło domu i w polu (tak tak chłop ze wsi jezdem). Płuki co to tylko ręce zrobiłem ale pewnie odrazu powiecie że dłonie do poprawki i dobrze powiecie dłonie żeczywiście niezbyt takie tego. A co do wypowiedzi na temat animki to myślałem i niewiem czy w wersji finalnej właśnie bedzie animka albo coś pośredniego! a teraz powiedzcie mi co zrombałem...czekam na komentaże!!
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Autor Następny slajdzik tym razem dodałem szate - jeszcze nie zkączoną ale IN PROGRES jest :) nio i trochi zmodyfikowałem rence ale nadal wyglądaja siakoś dziwnie ale teraz jak popatrzyłem na renderka to wiem w czym ktwi kłopot wystarczy grubość palca dopasowac do grubości dłoni i powienno to załatwić sprawe!! no to czekam na dalsze komentaże Cze wam!!
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Hmm, szatę powinieneś dodawać na samym końcu. Btw robisz Z-eda, bo trochę podobny :D
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Autor niekopiuje nigdy nie widzałm tej bajki naprawde nawet satelity w domu niemam, jak mi niewieżysz to trudno ale pomysł jest mój od początku do końca!!! Pozdrawiam
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Z była fajna gra :] i rzeczywiscie byli podobni, tylko, ze czerwoni i bardziej ekhem \"zurzyci\" hehehe :] Ogólnie to super wygląda ten DUDE :] Czacha stary ;) and keep it smooth. (The talk of the Dudes :P)
Napisano 20 Czerwiec 200420 l Autor dodbra na grze też sie nie wzoruje bo o niej nie słyszałem, tak woogule to mało interesuje sie grami!! zresztą za niedugo dodam nastepny slajdzik i właśnie ide kończyć nogo DUDOWI bo mu tak głupio bez nogacji się stoi!! no pozdrawiam ludziska :P
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Autor następny slajdzik tym razem z nogami (ale nie jestem zbyt zadowolony z nich więc pewienie jeszcze pujda pod młotek POzdrawiam!!
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Ten robocik jest humanoidalny, nóżki są fajne, ale one pasują do rodzajów insektoidalnych, zrób mu nogi jak u człowieka, a bedzie o wiele lepiej.
Napisano 21 Czerwiec 200420 l po pierwsze to co pisal gacu... nogi same w sobie sa fajne ale nie pasuja.... po drugie miednica... moze cos z nia pokombinuj bo taka jakas prosta jest.....