farelek Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 (edytowane) Witam, Samochody mam już z głowy. Teraz przyszła pora na zieleń :) Dotychczas korzystałem z darmowych modeli udostępnionych na seek.autodesk. Nie jestem jednak nimi zachwycony i chętnie sprawił bym sobie coś realistyczniejszego. Dotychczas rozważałem zakup: OnyxTREE BROADLEAF 195$ lub, OnyxTREE BROADLEAF + Onyx2Max 245$ Ostatnio znalazłem jeszcze bibliotekę gotowych drzewek (są tam też krzewy): HQ Plants 1 za 150$ Ciekawą opcją są też: iTrees vol.1 Autumn, iTrees vol.2 Summer Miał ktoś do czynienia z tymi modelami? Co polecacie? Może ktoś z was się pochwalić wizualizacjami z którymiś z tych zestawów, albo czymś jeszcze lepszym? :) Zastosowanie to wizki architektoniczne. Dzięki za pomoc. Edytowane 7 Kwiecień 2011 przez farelek
Camel Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 onyx przyda się na dłużej za tą cenkę. zobacz prace morphe'a, jedzie na tym :)
farelek Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Napisano 7 Kwiecień 2011 Dzięki. A warto inwestować w Onyx2Max?
Rekomendowane odpowiedzi