Allucard Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Witajcie To nowy post przyda się napewno Adminowi. Jak mówią w demokracji większość wygrywa. a ze ostatnio było tyle problemów w Forum, oraz wiele próśb co do komunikatorów i ikonek przy Osobie. Więc wpadłem na pomysł czy by nie wybrać tylko 2 komunikatorów max 3. wybór niech podyktuje wiekszość forumowiczów. Te wszystkie komunikatory standardowe i głosowe znalazłem w ciagu 15 minut wiec jesli cos pominąłem mówcie na temacie pod tym samym tytułem
dzudzu Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 gg - bo najprymitywniejszy (czyt. najlepszy) ... tylko po kiego grzyba wpierdzielili to pole u góry z banerami? z czasem reklama będzie w każdym słoneczku :( //p.s. omg to naprawdę jest tyle rodzajów komunikatorów?
Mateusz Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 WPkontakt, bo ma GG i ICQ ;) jakos go lubie... bez nachalnych reklam, bardzo prosty, a ma spore mozliwosci...
Orion Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Miranda, bo mam Jabbera, GG, Tlena i Icq i program tv w jednym :)
adek Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Komunikator U2U bo jest na forum, nie musze go instalowac w systemie, nie ma reklam i jest za darmo.
Fr3d3k Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 A mIrc nalezy do komunikatorow :!o? ...no i gg z powodu znajomych ;/
Mateusz Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Orion, wiem ze Miranda ma wszystko... tylko jakos sie na nia przesiasc niemoge, mam ja tylko na laptopie ze wzgledu na szybkosc Adek: czy to czasem nie autoreklama?? ;)
Dr.Logic Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Miranda bo jak mój poprzednik powiedział ma to wszystko + pogode :)
Dr.Logic Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Sorrki za powtórke ie sie wieszną :( [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > Dr.Logic]
Rekomendowane odpowiedzi