Napisano 16 Czerwiec 200420 l Witajcie To nowy post przyda się napewno Adminowi. Jak mówią w demokracji większość wygrywa. a ze ostatnio było tyle problemów w Forum, oraz wiele próśb co do komunikatorów i ikonek przy Osobie. Więc wpadłem na pomysł czy by nie wybrać tylko 2 komunikatorów max 3. wybór niech podyktuje wiekszość forumowiczów. Te wszystkie komunikatory standardowe i głosowe znalazłem w ciagu 15 minut wiec jesli cos pominąłem mówcie na temacie pod tym samym tytułem
Napisano 16 Czerwiec 200420 l gg - bo najprymitywniejszy (czyt. najlepszy) ... tylko po kiego grzyba wpierdzielili to pole u góry z banerami? z czasem reklama będzie w każdym słoneczku :( //p.s. omg to naprawdę jest tyle rodzajów komunikatorów?
Napisano 17 Czerwiec 200420 l WPkontakt, bo ma GG i ICQ ;) jakos go lubie... bez nachalnych reklam, bardzo prosty, a ma spore mozliwosci...
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Komunikator U2U bo jest na forum, nie musze go instalowac w systemie, nie ma reklam i jest za darmo.
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Orion, wiem ze Miranda ma wszystko... tylko jakos sie na nia przesiasc niemoge, mam ja tylko na laptopie ze wzgledu na szybkosc Adek: czy to czasem nie autoreklama?? ;)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Sorrki za powtórke ie sie wieszną :( [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > Dr.Logic]