wacini Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam jestem studentem pierwszego roku architektury, ostatnio mielismy projekt domu jednorodzinnego wolnostojącego. Przy jego ocenianiu były potrzebne jakies wizualizacje. Oto trzy które zrobiłem : Sam domek zrobiłem w Revicie a następnie weksportowałem do 3d's maxa. Tam trochę walczyłem i takie oto wyszły. Wiem że nie są jakieś za fajne no ale na początek wystarczające. Chciałbym podszkolić swój warsztat stąd proszę o kilka rad i konstruktywną krytykę. Na co zwrócić uwagę jakie możliwości 3d's czy Photoshopa zgłębić. Jest tego tak wiele ze na początek przywala ich ilość, i nie wiadomo czego się uczepiać na początku. Pozdrawiam i z góry dziękuje za poświęcony czas Jeżeli będą zainteresowani to chętnie wrzucę rzuty etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filo7 Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 fajnie to wygląda , ja bym chciał zobaczyć jakieś rzuty lub jakis kontekst ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacini Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 a proszę bardzo : http://img843.imageshack.us/g/kopiazapasowaplanszarzu.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi