wacini Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Witam jestem studentem pierwszego roku architektury, ostatnio mielismy projekt domu jednorodzinnego wolnostojącego. Przy jego ocenianiu były potrzebne jakies wizualizacje. Oto trzy które zrobiłem : Sam domek zrobiłem w Revicie a następnie weksportowałem do 3d's maxa. Tam trochę walczyłem i takie oto wyszły. Wiem że nie są jakieś za fajne no ale na początek wystarczające. Chciałbym podszkolić swój warsztat stąd proszę o kilka rad i konstruktywną krytykę. Na co zwrócić uwagę jakie możliwości 3d's czy Photoshopa zgłębić. Jest tego tak wiele ze na początek przywala ich ilość, i nie wiadomo czego się uczepiać na początku. Pozdrawiam i z góry dziękuje za poświęcony czas Jeżeli będą zainteresowani to chętnie wrzucę rzuty etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filo7 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 fajnie to wygląda , ja bym chciał zobaczyć jakieś rzuty lub jakis kontekst ;) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacini Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 a proszę bardzo : http://img843.imageshack.us/g/kopiazapasowaplanszarzu.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts