mateusz_s Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 (edytowane) Pare dni temu mnie nagle natchnęło i postanowiłem zrobic ten obrazek, zainspirowany głownie albumem Megadeth Endgame. Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez mateusz_s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Bardzo fajny pomysł:) Gdyby jeszcze pokombinować nad światłem byłoby świetnie! **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 dzieki, dorzucam jeszcze pare kadrow z 'produkcji' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Niektóre kadry w "produkcji" wyglądają lepiej niż w efekcie końcowym. Ten wszechobecny blur spłaszcza kontrast i jakoś tak mniej ciekawie to wygląda. Poza tym fajne, jasny przekaz. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 skojarzylo mi sie z B.Y.O.B. system'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzyb950 Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 plasti mi tak samo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi