Napisano 15 Kwiecień 201113 l mam pytanie do forumowiczow. jak oswietlic, jakiego swiatla uzyc zeby bylo dobrze i ladnie wygladalo ? wiem ze scenka nie jest jakas super. ale chodzi mi o podstawy oswietlenia. mam z tym provblem wiekszy niz z modelingiem :)
Napisano 15 Kwiecień 201113 l Człowieku Ty okna nie umiesz wyciąć, a za materiały się bierzesz i render. Jesteś najbardziej upartym użytkownikiem tego forum. Przestań zakładać te tematy skoro nie respektujesz naszych rad. pzd. Daniel
Napisano 15 Kwiecień 201113 l Hej :) weź skromnie poszukaj ładnego tutoriala krok po kroku i spróbuj chociaż przyzwoitego boxa zrobić. http://www.escalight.com/tutorials/ w tym serwisie, założonym przez Indonezyjczyka do 3ds maxa są nawet w miarę fajne tutoriale, sądzę, że zdołasz ogarnąć! Strona 4 - tam tutek od pieska podobnego do disneyowego bolta, to Ci troche rozjaśni. Pozdrawiam uprzejmie.
Napisano 16 Kwiecień 201113 l Witam i myślę, że dla Nas lepiej by było gdybyś całkiem zgasił światło. A tak poważnie, to sięgnij do literatury i skorzystaj z setek tutków, które znajdziesz w sieci. Pozdrawiam