panek1989 Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 mam pytanie do forumowiczow. jak oswietlic, jakiego swiatla uzyc zeby bylo dobrze i ladnie wygladalo ? wiem ze scenka nie jest jakas super. ale chodzi mi o podstawy oswietlenia. mam z tym provblem wiekszy niz z modelingiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Człowieku Ty okna nie umiesz wyciąć, a za materiały się bierzesz i render. Jesteś najbardziej upartym użytkownikiem tego forum. Przestań zakładać te tematy skoro nie respektujesz naszych rad. pzd. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Hej :) weź skromnie poszukaj ładnego tutoriala krok po kroku i spróbuj chociaż przyzwoitego boxa zrobić. http://www.escalight.com/tutorials/ w tym serwisie, założonym przez Indonezyjczyka do 3ds maxa są nawet w miarę fajne tutoriale, sądzę, że zdołasz ogarnąć! Strona 4 - tam tutek od pieska podobnego do disneyowego bolta, to Ci troche rozjaśni. Pozdrawiam uprzejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Witam i myślę, że dla Nas lepiej by było gdybyś całkiem zgasił światło. A tak poważnie, to sięgnij do literatury i skorzystaj z setek tutków, które znajdziesz w sieci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi