Qbikster Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 (edytowane) Witam. Zapraszam na nasz blog do obejrzenia teaserka z 2009 roku który zrobiliśmy dla firmy Codeminion. Skleciłem też parę zdań i obrazków odnośnie tego z czym się wówczas przyszło nam zmierzyć. http://www.dashdot.pl/blog pozdrawiam Edytowane 18 Kwiecień 2011 przez Qbikster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Jakis link warto by dodac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Bardzo fajnie to wygląda. Szczególnie podoba mi się animacja kamery - przejścia pomiędzy ujęciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Dobra robota :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wycior Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 :) ieema... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivek4ever Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 wygląda super! nabrało życia i dynamiki. cieszę się zwłaszcza, że to po części również i moje dziecko ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Podoba mi się :) Fajna praca kamery (przejścia), sam enviro przyjemne, choć mają lekkie niedopieszczenia np woda średnio wygląda. Nie podoba mi się trochę, gdy kamera jest statyczna, lepiej byłoby moim zdaniem by cały czas była w ruchu. W każdym razie - dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi