Napisano 19 Kwiecień 201113 l Witam, chciałbym zaprezentować animacje wykonaną na potrzeby pracy dyplomowej. Jest to krótka animacja przedstawiająca jedne z 3 najważniejszych budynków w Suchej Beskidzkiej. Niestety kościół nie został oteksturowanych z powodu braku czasu. Praca została wykonana w Softimage oraz Vue. Miłego oglądania. Proszę o komentarze. Chodzi mi tu o komentarze odnośnie błędów i czego unikać przy produkcjach kolejnych animacji. Mile widziane również wskazówki oraz ciekawe triki. Pozdrawiam, Tomek
Napisano 19 Kwiecień 201113 l te niepłynne i jednocześnie jakieś takie szybki ruchy kamer + ta muzyka powoduje u mnie zawroty głowy. Często jak jest jakiś obrót kamery to ona szybko się zatrzymuje i odrazu np. leci w poziomej linii. Zamiast takiego czegoś mógłbyś dać ujęcie z innej kamery, bo to dziwacznie wygląda. Wg. mnie niestety cienko od renderu po textury i ruchy kamer. No może jedynie woda fajnie wyszła. Pozdro
Napisano 19 Kwiecień 201113 l hej bardzi fajne, widac ze trochę pracy wlozyliscicie. to do suskiej szkoły wyższej? slyszalem ze tam meczycie XSI powodzenia w dalszych projektach i pozdrowienia od bylego suszanina ;)
Napisano 19 Kwiecień 201113 l Jaka uczelnia jeśli można wiedzieć i czy to dyplom magisterski / licencjat ?
Napisano 28 Kwiecień 201113 l ???dlaczego???? bede nieoryginalny i napiszę to co kiedys mi ktos napisal po ogladnieciu mojego filmiku (zrobionego dla beki) " oddaj mi trzy minuty życia " . a na dodatek muza GURU Oesteera! Edytowane 28 Kwiecień 201113 l przez slowmotion