Napisano 22 Kwiecień 201113 l "Winda" Moja pierwsza zakonczona animacja w 3D Max 2010 / PS3 / Vegas 7 3 tygodnie pracy po kilka godzin (prawie) dziennie (muzyka z filmu "Pila") Pozdrawiam:)
Napisano 22 Kwiecień 201113 l Jakkolwiek pomysł nie byłby głupi to mi się podoba :). Nie będę oceniał w kwestii technicznych bo nie ma czego no ale to w końcu pierwsza animka. moja pierwsza wyglądała podobnie jak nie gorzej :P Ludek na kiblu na końcu całkiem fajnie wyraża zdziwienie. Reasumując- wrażenie pozytywne, powodzenia w następnych pracach :) Pozdr
Napisano 22 Kwiecień 201113 l Autor Dzieki:) No na nastepny to juz bardziej dokladniszy i szczegolowy bede staral sie zrobic:) Pomyslow duzo ale ciezej z realizacja:P
Napisano 22 Kwiecień 201113 l oh man.... od dzisiaj chodze schodami :) fajnie typ wciska przycisk windy,bardzo naturalnie powodzenia z dalszymi animacjami! :) pzdr
Napisano 22 Kwiecień 201113 l Pierwsze ujęcie i muzyka mi zasugerowały że będziemy mieli do czynienia z horrorem. Dalej była straszna abstrakcja. Zakończenie mnie zaskoczyło ale pewnie taki był Twój zamysł.