Godzil Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Witam! Mimo iż choruję i tylko wczoraj miałem siły na zrobienie czegokolwiek z okazji Wielkiej Nocy, postanowiłem taką szybką pracą w 5 minut zrobioną, wystawić. Wiem ze nie dorobiona i nie oczekuję konstruktywnych krytyk bo to czysta praca for fun :) Życzyć wszystkim smacznego jajka pragnąłbym :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Szczęśliwego jajka dla Ciebie i całego forum. BTW, fajne futerko nawet;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Mokrych jajek :) Baran ma rogi prawie tak imponujące jak Diablo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Fajna pracka! :) Również wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Szkoda, że nie owieczka... ;) Wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi