adek Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 Twórcy filmu "850 metres" udostępnili na swoim kanale Vimeo kolejny materiał z produkcji tego filmu - część druga poświęcona jest storyboardowi oraz animatikowi. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1754
olaf Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 Ehh kiedys trzeba bylo zabic za takie podgladanie tworcow... teraz mozna zabijac dla przyjemnosci. Ale jak patrze na tego Cintiq to mysle ze to lipne narzedzie troche. offtop. imie i nazwisko w 2:46 Nazizm Muslim moze wystapic tylko we Francji ;)
Kulki Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 Fajny gość a Gent to bardzo ładne miasto wiem bo mam tam znajomego:D
Artur Paprocki Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 Po co storyboard i animatic jak można wymodelować samochód, czołg albo robota? Max+Vray i gotowe :P Bez sensu ten news. Nie nadaje się na max3dpl :D
Gość User190 Napisano 1 Maj 2011 Napisano 1 Maj 2011 W czym koles przygotowywal animatik? Wie ktos co to za soft?
imprecis Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 M@ti wystarczy przyjrzeć się belce aplikacji...Toon Boom Storyboard 2
Kris_R Napisano 2 Maj 2011 Napisano 2 Maj 2011 Alul! :D HAHA. Dobrze powiedziane! :) Ja już się nie mogę doczekać tego filmiku. Na każdą kolejną odsłonę making-of'a czekam z wypiekami na twarzy jak nastolatek! :p
Rekomendowane odpowiedzi