Napisano 19 Czerwiec 200420 l Hi! mam klopot z karoseria samochodu.. tj z miejscami gdzie kawalek blachy jest obok innego kawalka..np drzwi i maska. chodzi mi o to ze nie wiem w jaki sposob zrobic zeby edgesy miedzy dwoma kawalkami blachy zostaly wyextrudowane do srodka zeby wylgladalo to jak gruba blacha a nie jak 0 rowej grubosci plane.. ciekawe czy ktos mnie zrozumie;/
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Możesz skopiować element (np. maskę ) i przesunąć tak żeby pomiędzy dwoma kawąłkami (czyli oryginalnym a skopiowanym ) była taka odlęgłość jaką ma być grubość blachy, a następnie połączyć te kawałki loftem. albo poprostu za pomącą extrude straight..., wyrzuć krawędzie na taką grubość jaką ma być blacha...i jest już zrobione...:)) Jeżeli mnie nie skumałeś to daj znać...a prześlę ci jakiegoś screen\'a
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Autor Wszystko rozumiem , dzieki . Myslalem tylko ze jest jakis prosciutki sposob zeby to zrobic. Nicto pobawie sie troche Pozdr.
Napisano 24 Czerwiec 200420 l a ten nie jest prosty ... zaznaczasz edge ... dajesz extrude ... ustawiasz direction i dlugosc extrudu ... i juz ... prosciej sie nie da ... pozdrawiam