mateogala Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 od kilku dni dłubię przy UH-1, oto wynik mojej pracy. Model jest w fazie budowy, jeszcze sporo przede mną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Początek wygląda fajnie. To jest LP, HP czy block in? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 LP oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 To wersja "długa" UH-1 H ? Nawet podobna ale wg mnie w niektórych miejscach zbytnio upraszczasz kształty (główna część kadłuba, mocowanie płatów wirnika głównego) a w innych jedziesz dość rozrzutnie z poligonami (część kadłuba przy przedniej szybie). Nie wiem na ilu obrazkach referencyjnych się wzorujesz ale przypatrz się jeszcze bo niekiedy proporcje elementów leżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi