CzAk1 Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Już 3 czerwca do kin na całym świecie wejdzie kolejny film z logiem Marvela w czołówce- X-Men: Pierwsza klasa. Tymczasem producenci prowadzą wzmożoną akcję marketingową wypuszczając kolejne zwiastuny i klipy wideo mające zachęcić widzów do pójścia do kin. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 Ale newsa wysmarowałeś :D Teraz się nie dziwię, ze tyle czasu Ci to zajęło. Wielkie dzięki. Już wiem do oglądania czego zmuszę dziewczynę... :D Trailery to takie powtarzanie na okrągło tego samego z dodaniem jakiejś sceny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moradil Napisano 7 Maj 2011 Share Napisano 7 Maj 2011 budżet 120$? ;) Ale film zapowiada się kozacko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Maj 2011 Autor Share Napisano 7 Maj 2011 Sorry :] Taki błąd się wdarł. Bywa. Jeśli chodzi o zapowidzi, to nie dodałem tylko międzynarodowego tralera, który pojawił się w wersji Rosja, Chiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 Ooo czekam na ten film z niecierpliwością ;). Szczególnie cieszy mnie scenariusz (no dobra, efekty specjalne również) :D, pokazanie genezy x-men-ów, Xaviera i "naszej chluby narodowej" Magneto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 duzo mocne, dawno sie tak nie spocilem na 4tym trailerze od gory, w 0:49 fajanie widac jak im sie klucz reki zrypal na tle okna heh humans after all ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 fajnie:) p.s. ten czerwony wyglada na screenie jak szymon majewski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 9 Maj 2011 Share Napisano 9 Maj 2011 I have a bad feeling about this, nie bardzo mi sie to wszystko podoba ale moze sie milo rozczaruje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi