Napisano 7 Maj 201113 l Już 3 czerwca do kin na całym świecie wejdzie kolejny film z logiem Marvela w czołówce- X-Men: Pierwsza klasa. Tymczasem producenci prowadzą wzmożoną akcję marketingową wypuszczając kolejne zwiastuny i klipy wideo mające zachęcić widzów do pójścia do kin. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1763
Napisano 7 Maj 201113 l Ale newsa wysmarowałeś :D Teraz się nie dziwię, ze tyle czasu Ci to zajęło. Wielkie dzięki. Już wiem do oglądania czego zmuszę dziewczynę... :D Trailery to takie powtarzanie na okrągło tego samego z dodaniem jakiejś sceny :D
Napisano 7 Maj 201113 l Autor Sorry :] Taki błąd się wdarł. Bywa. Jeśli chodzi o zapowidzi, to nie dodałem tylko międzynarodowego tralera, który pojawił się w wersji Rosja, Chiny.
Napisano 8 Maj 201113 l Ooo czekam na ten film z niecierpliwością ;). Szczególnie cieszy mnie scenariusz (no dobra, efekty specjalne również) :D, pokazanie genezy x-men-ów, Xaviera i "naszej chluby narodowej" Magneto :D
Napisano 8 Maj 201113 l duzo mocne, dawno sie tak nie spocilem na 4tym trailerze od gory, w 0:49 fajanie widac jak im sie klucz reki zrypal na tle okna heh humans after all ;)
Napisano 9 Maj 201113 l I have a bad feeling about this, nie bardzo mi sie to wszystko podoba ale moze sie milo rozczaruje...