dexter47 Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 zacząłem ja wczoraj to dopiero moje 2 podejście do postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 12 Maj 2011 Autor Share Napisano 12 Maj 2011 wszelkie uwagi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 coś nic nie piszecie [/img] Uploaded with ImageShack.us dawajcie jakieś uwagi bo nie wiem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Hym... no kobieta to to nie jest, ciezko tez podczepic to pod czlowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2011 dawno nic nie wrzucałem ale dalej kontynuuje ten projekt choć mało czasu mam ostatnio Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deex Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Trochę dziwne palce u stup i rąk, zapodaj jakieś włosy bo ciężko ocenić czy z głową wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tribal Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) dlonie zdecydowanie za male i jakos dziwnie ulozone. Dlonie powinny byc mniej wiecej wielkosci twarzy no i sama twarz jakas taka dziwna ;) Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Tribal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 14 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2011 Uploaded with ImageShack.us pracuje nad maska prace idą powoli powiedzcie jak to wyglada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Na takiej siatce nie da się zrobić człowieka porządnego. Jest w dziale modeling wątek naked models. Tam jest wszystko co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi