Napisano 13 Maj 201113 l Witam. Czy da się jakoś koło poniżej na zdjęciu "zamknąć" inaczej niż funkcją "create" ? Nie pasuje mi ona wybitnie ze względu na to iż jest mało precyzyjna i później się trochę dziwnie cienie rozkładają na tym. Zdjęcie koła: http://img508.imageshack.us/img508/6938/kolko.png Z góry dziękuję i proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam.
Napisano 13 Maj 201113 l Autor Hmm ... ale jak robię tak jak mówisz to koło zamyka mi się "na wylot". A ja chcę aby koło było otwarte pośrodku. Chcę z tego zrobić takie koło do średniowiecznej dorożki.
Napisano 13 Maj 201113 l Autor Dzięki :) To ja zadam jeszcze jedno pytanko. Jak mogę pogrubić "line" aby nie była na planie sześcianu tylko była okrągła ? Bo znaczy się to ma być kabel :P A przy jechaniu cylindrem muszę nadawać "Turbosmooth" i ilość poli obecnie mi się podwaja ;/
Napisano 13 Maj 201113 l Stwórz linie i zaznacz Enable in Viewport i Enable in Renderer. Thickness zmieniasz grubość. Inna metoda to użycie Loft. pzdr. Edytowane 13 Maj 201113 l przez fishinthewater