marcin77 Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Witajcie ! Zamieszczam moją nieśmiałą próbę wizualizacji, proszę o wszelkie uwagi. Max 2010, vray 1.5 SP4, materiały i dekoracje 70% free, reszta moja. Bądźcie surowi i asertywni :-) Edytowane 16 Maj 2011 przez marcin77
pirx Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Zmień nazwę wątku. Miejscami przepalone. Meble mają moim zdaniem mają złe nasycenie. Nudno. pzd. Daniel
olaf Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 jakbym był producentem tych mebli byłbym zadowolony. tylko zrób coś z telewizorem. Jak bym był klientem, to bym się wystraszył projektu mebli ale potrafię uwierzyć ze takie sa nadal produkowane.
marcin77 Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Z telewizorem nie wiedziałem co zrobić, niebieski vray light jakoś nie chciał sensownie wyjść :-(
marcin77 Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Co do przepaleń to, eeee, chciałem uzyskać fotorealistyczny efekt słonecznego dnia, aczkolwiek zapalone światła trochę temu przeczą, widuję jednak tę sprzeczność na wielu świetnych renderach na forum, więc jest to chyba praktykowane.
tweety Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 proszę o zmianę nazwy wątku na zgodną z zasadami działu WIP inaczej wątek poleci do kosza. Pozdrawiam
mirach Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Co do televizora, to raczej albo go wylacz, albo daj na ekran material VrayLight z jakas fajna tekstura. Pobawilem sie chwile twoim renderem w photoshopie, jesli wyglada okropnie to powiedz :) powinienem juz dawno spac i nie jestem pewien wynikow tej zabawy. Uploaded with ImageShack.us
marcin77 Napisano 16 Maj 2011 Autor Napisano 16 Maj 2011 wstyd mi jak diabli, ale gdzie mogę to poprawić, tzn zmienić nazwę? (proszę się nie śmiać, nie jestem jeszcze rozeznany na forum :-)
Vega Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Nazwę możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
Rekomendowane odpowiedzi