Napisano 15 Maj 201113 l Witajcie ! Zamieszczam moją nieśmiałą próbę wizualizacji, proszę o wszelkie uwagi. Max 2010, vray 1.5 SP4, materiały i dekoracje 70% free, reszta moja. Bądźcie surowi i asertywni :-) Edytowane 16 Maj 201113 l przez marcin77
Napisano 15 Maj 201113 l Zmień nazwę wątku. Miejscami przepalone. Meble mają moim zdaniem mają złe nasycenie. Nudno. pzd. Daniel
Napisano 15 Maj 201113 l jakbym był producentem tych mebli byłbym zadowolony. tylko zrób coś z telewizorem. Jak bym był klientem, to bym się wystraszył projektu mebli ale potrafię uwierzyć ze takie sa nadal produkowane.
Napisano 15 Maj 201113 l Autor Z telewizorem nie wiedziałem co zrobić, niebieski vray light jakoś nie chciał sensownie wyjść :-(
Napisano 15 Maj 201113 l Autor Co do przepaleń to, eeee, chciałem uzyskać fotorealistyczny efekt słonecznego dnia, aczkolwiek zapalone światła trochę temu przeczą, widuję jednak tę sprzeczność na wielu świetnych renderach na forum, więc jest to chyba praktykowane.
Napisano 15 Maj 201113 l proszę o zmianę nazwy wątku na zgodną z zasadami działu WIP inaczej wątek poleci do kosza. Pozdrawiam
Napisano 15 Maj 201113 l Co do televizora, to raczej albo go wylacz, albo daj na ekran material VrayLight z jakas fajna tekstura. Pobawilem sie chwile twoim renderem w photoshopie, jesli wyglada okropnie to powiedz :) powinienem juz dawno spac i nie jestem pewien wynikow tej zabawy. Uploaded with ImageShack.us
Napisano 16 Maj 201113 l Autor wstyd mi jak diabli, ale gdzie mogę to poprawić, tzn zmienić nazwę? (proszę się nie śmiać, nie jestem jeszcze rozeznany na forum :-)
Napisano 16 Maj 201113 l Nazwę możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).