Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzieki:)wie ktos gdzie moge znalesc rzut z gory do wersji z 2011r szukalem wszedzie i nie moge znalesc rzutu z gory:/

Napisano

Moze nie byc, tez chcialem go robic kiedys i nie znalazlem. Ale do mojego subaru tez nie bylo od gory rzutu i wzialem poprostu starsza wersje, niewiele sie rozni a duzo daje :)

Napisano
  • Autor

czy mozna jeszcze zmienic auto? jak byla by taka mozliwosc to chcialbym zmienic na audi a7 2010 prosze o odpowiedz dzieki

Napisano

Jest ładnie ale.. nie wiem czy to może przez kompresję jpg ale zaznaczyłem co wydaje mi się mieć bugi :

78067635.png

77325643.png

Pozdr.

Napisano

Piekny samochod wybrales. Modelowalem go niedawno i jakbys chcial pomocy to moge pomoc - duzo jeszcze pamietam. Autko niby latwe, ale ma pare dziwnych (mega dziwnych) przejsc... Idziesz dobra droga, ale jest sporo do poprawy - w sumie szczegoly, ale maly blad na poczatki spowoduje gigantyczny na efekcie koncowym.

Masz tutaj podglad moich wypocin:

52496859.th.jpg25059311.th.jpg

58924735.th.jpg77905660.th.jpg

Napisano
  • Autor

smoku -dzięki zwrócę uwagę na te miejsca

polka dot- dzięki

WIKTOR - dzięki napewno skorzystam z pomocy,faktycznie jest pare problematycznych miejsc.

pozdro

Napisano

trosiek - to jest wersja do jazdy po miescie w korkach, dlatego postanowilem zaszpachlowac ten spoliler ;P To sie nie otworzy na polskich drogach... ;P

Eden-3d: dawaj jakies upki, bedziemy obczajac i poprawiac, albo moze i nie.. :)

Napisano

przy 130 wyjeżdża, a przy 80 chowa - nawet w mieście dałoby się więc z nim jeździć ;)