Napisano 16 Maj 201113 l Witam wszystkich, to ja zaczynam od loga Edytowane 5 Czerwiec 201113 l przez Eden-3d
Napisano 17 Maj 201113 l Autor dzieki:)wie ktos gdzie moge znalesc rzut z gory do wersji z 2011r szukalem wszedzie i nie moge znalesc rzutu z gory:/
Napisano 17 Maj 201113 l Moze nie byc, tez chcialem go robic kiedys i nie znalazlem. Ale do mojego subaru tez nie bylo od gory rzutu i wzialem poprostu starsza wersje, niewiele sie rozni a duzo daje :)
Napisano 18 Maj 201113 l Autor czy mozna jeszcze zmienic auto? jak byla by taka mozliwosc to chcialbym zmienic na audi a7 2010 prosze o odpowiedz dzieki
Napisano 5 Czerwiec 201113 l Jest ładnie ale.. nie wiem czy to może przez kompresję jpg ale zaznaczyłem co wydaje mi się mieć bugi : Pozdr.
Napisano 5 Czerwiec 201113 l Piekny samochod wybrales. Modelowalem go niedawno i jakbys chcial pomocy to moge pomoc - duzo jeszcze pamietam. Autko niby latwe, ale ma pare dziwnych (mega dziwnych) przejsc... Idziesz dobra droga, ale jest sporo do poprawy - w sumie szczegoly, ale maly blad na poczatki spowoduje gigantyczny na efekcie koncowym. Masz tutaj podglad moich wypocin:
Napisano 6 Czerwiec 201113 l Autor smoku -dzięki zwrócę uwagę na te miejsca polka dot- dzięki WIKTOR - dzięki napewno skorzystam z pomocy,faktycznie jest pare problematycznych miejsc. pozdro
Napisano 6 Czerwiec 201113 l trosiek - to jest wersja do jazdy po miescie w korkach, dlatego postanowilem zaszpachlowac ten spoliler ;P To sie nie otworzy na polskich drogach... ;P Eden-3d: dawaj jakies upki, bedziemy obczajac i poprawiac, albo moze i nie.. :)
Napisano 6 Czerwiec 201113 l przy 130 wyjeżdża, a przy 80 chowa - nawet w mieście dałoby się więc z nim jeździć ;)