Badyl Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 mam 3ds 5.0. wszystko działało i się włączało, gdy tylko chciałem. w pewnym momencie jednak coś się zepsuło. program ładuje pluginy po czym bez ostrzezenia sie wyłącza. reinstalacja 3dsa nie poamaga. reinstalacja systemu też :/ pomocy! ;\\
Gość kolt Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 nie no bez kitu ja mam ten sam problem z maxem 5 co jest grane ?????
Badyl Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Napisano 24 Czerwiec 2004 do diaska, to jakaś zmowa musi być !! :o :) no ale jak nie mogę włączyć, tak nie mogę... i tracę cierpliwość, włos mi siwieje! :(
blood_brother Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Proponuje skontaktowac sie z dzialem pomocy technicznej Discreeta:) Pozdro
banan_men Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Może to pomoże : Dban a jesli nie to macie panowie problem ze sprzętem
kx Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 hehehe, mam identyczny problem, dlatego caly czas siedze na maxie 4.26
rowr Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 a ja sobie odkopie temat bo to chyba jakas wada tego maxa 5 u mnie pojawil sie ten sam problem laduja sie plugi a pozniej wywala do systemu reinstalka nie pomaga rozwiazal juz ktos ten problem czy znowu na maxa 4 sie musze przezucac ?
rowr Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 win 98 opcja odpada,pozatym raz z 6 korzystalem i nie przypadl mi do gustu, to nikt nie ma rozwiazania tego problemu
Loono Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 no bo szczerze, to nie wiadomo na czym problem polega. Jakby wyskakiwal jakis blad co do tych pluginow, to juz by cos bylo wiadomo
imprecis Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Moze problem tkwi w systemie, czy wszystkie osby ktorym sie to stalo nie mialy przypadkiem innych systemow niz Win XP i 2000, moze taki blad zdarza sie tylko na np 95 i 98 ;)
rowr Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 no to chyba sie nie dowiem jutro sobie strzele formata moze pomoze ale jak ja tego nie lubie wiec jak znajdziecie odpowiedz dawac ja tu dzieki
mmichalak Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 U mnie problemy sprawia max 6. Kilka dni temu działał poprawnie - pozniej odpalam go sobie i requested autorization code required :/ Probuję wprodzadzić kod jeszcze raz - bezskutecznie. Postanowiłem przywrócić system z ghosta - do stanu kiedy max był świeżo po instalce bez dodatkowych aplikacji. Nic - to samo - dzisiaj mam juz nowego xp - co ciekawsze po instalce max 6 i pierwszym uruchomieniu napisał, że licencja uległa zmienie. Najpierw błąd 11.1.6020 pozniej 9.1.4. teraz nawet nie dochodzę do walidacji activation code. Czy ktoś może wie co z tym zrobić? Kiedyś pracowałem na 3dstudio 4 w dosie i nie było tyle problemów :)
Badyl Napisano 7 Wrzesień 2004 Autor Napisano 7 Wrzesień 2004 to znow ja. popelnilem wreszcie format dysku z windowsem. po instalacji działało wszystko. jednak po jakimś czasie znów to samo... win xp. obawiam sie, ze znow ten ostateczny krok okaze sie faktem :)
Tomasz Kucharz Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 wywal starą c-dille - zainstaluj nową - powinno być ok pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi