Napisano 21 Czerwiec 200420 l mam 3ds 5.0. wszystko działało i się włączało, gdy tylko chciałem. w pewnym momencie jednak coś się zepsuło. program ładuje pluginy po czym bez ostrzezenia sie wyłącza. reinstalacja 3dsa nie poamaga. reinstalacja systemu też :/ pomocy! ;\\
Napisano 24 Czerwiec 200420 l Autor do diaska, to jakaś zmowa musi być !! :o :) no ale jak nie mogę włączyć, tak nie mogę... i tracę cierpliwość, włos mi siwieje! :(
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Proponuje skontaktowac sie z dzialem pomocy technicznej Discreeta:) Pozdro
Napisano 17 Sierpień 200420 l a ja sobie odkopie temat bo to chyba jakas wada tego maxa 5 u mnie pojawil sie ten sam problem laduja sie plugi a pozniej wywala do systemu reinstalka nie pomaga rozwiazal juz ktos ten problem czy znowu na maxa 4 sie musze przezucac ?
Napisano 17 Sierpień 200420 l win 98 opcja odpada,pozatym raz z 6 korzystalem i nie przypadl mi do gustu, to nikt nie ma rozwiazania tego problemu
Napisano 17 Sierpień 200420 l no bo szczerze, to nie wiadomo na czym problem polega. Jakby wyskakiwal jakis blad co do tych pluginow, to juz by cos bylo wiadomo
Napisano 17 Sierpień 200420 l Moze problem tkwi w systemie, czy wszystkie osby ktorym sie to stalo nie mialy przypadkiem innych systemow niz Win XP i 2000, moze taki blad zdarza sie tylko na np 95 i 98 ;)
Napisano 17 Sierpień 200420 l no to chyba sie nie dowiem jutro sobie strzele formata moze pomoze ale jak ja tego nie lubie wiec jak znajdziecie odpowiedz dawac ja tu dzieki
Napisano 18 Sierpień 200420 l U mnie problemy sprawia max 6. Kilka dni temu działał poprawnie - pozniej odpalam go sobie i requested autorization code required :/ Probuję wprodzadzić kod jeszcze raz - bezskutecznie. Postanowiłem przywrócić system z ghosta - do stanu kiedy max był świeżo po instalce bez dodatkowych aplikacji. Nic - to samo - dzisiaj mam juz nowego xp - co ciekawsze po instalce max 6 i pierwszym uruchomieniu napisał, że licencja uległa zmienie. Najpierw błąd 11.1.6020 pozniej 9.1.4. teraz nawet nie dochodzę do walidacji activation code. Czy ktoś może wie co z tym zrobić? Kiedyś pracowałem na 3dstudio 4 w dosie i nie było tyle problemów :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Autor to znow ja. popelnilem wreszcie format dysku z windowsem. po instalacji działało wszystko. jednak po jakimś czasie znów to samo... win xp. obawiam sie, ze znow ten ostateczny krok okaze sie faktem :)