KhazadThard Napisano 17 Maj 2011 Napisano 17 Maj 2011 Nie wiem czy mój pomysł załapuje się w temat;) szkice, jeszcze bez ref więc tylko pomysł obrazują
Swiezy Napisano 18 Maj 2011 Napisano 18 Maj 2011 No ostro, ale pokaż dużo emocji w dłoniach i twarzy bochaterki, nawet sama dłoń bestii może wiele wyrażać.
Paweł Kaczmarczyk Napisano 18 Maj 2011 Napisano 18 Maj 2011 Popracuj nad planami bo Ci się odcinają przez te piony.
KhazadThard Napisano 19 Maj 2011 Autor Napisano 19 Maj 2011 Swiezy postaram się Florian w moim zamyśle gość miał być w pokoju jeszcze i światło z tv z tyłu, a kobieta w kuchni i światło z góry, więc są w różnych odległościach, nie wiem czy o to chodziło Ci że są zbyt daleko od siebie?
Paweł Kaczmarczyk Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 Nie, chodzi o to, że przez piony obrazek sprawia wrażenie jakby był złożony z dwóch różnych położonych obok siebie, utrudnia prowadzenie wzroku po kompozycji.
EthicallyChallenged Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 Khaz, pewnie Ci humor nadpsuję i być może nawet stracisz chęć do kończenia obrazka, ale doszedłem do wniosku, że lepiej pokazać Ci teraz niż później, gybyś już poświęcił długie godziny na rozwijanie pomysłu. W każdym razie ktoś to już zrobił wcześniej :( Zerknij do wątku tygodniowy speedpainting "polowanie na czarownice"
KhazadThard Napisano 20 Maj 2011 Autor Napisano 20 Maj 2011 faktycznie odebrało mi chęć, zwłaszcza że ktoś to odpicował bardzo fajnie;) mam wrażenie że nie widziałem tego obrazka, ale to pewnie gdzieś w podświadomości się błąkało może skończę to tak dla satysfakcji, bo temat mi się spodobał
Swiezy Napisano 21 Maj 2011 Napisano 21 Maj 2011 Dobrze kończ kończ ;) to przez to miałeś chęć żeby coś zrobić bo nie odpuszczałeś i na pewno więcej zrobisz niż ja zaczynając i odpuszczając za szybko ;d
miriam Napisano 31 Maj 2011 Napisano 31 Maj 2011 UWAGA, UWAGA !! Przypominam, tym którzy może nie pamiętają, a i tym którzy pamiętają - a chcieliby jeszcze nieco "dopieścić" swoje prace. Macie jeszcze czas - Dziś do godziny 23.59.59 lub najpóźniej jutro do godziny 10.00. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi