Napisano 17 Maj 201113 l Nie wiem czy mój pomysł załapuje się w temat;) szkice, jeszcze bez ref więc tylko pomysł obrazują
Napisano 18 Maj 201113 l No ostro, ale pokaż dużo emocji w dłoniach i twarzy bochaterki, nawet sama dłoń bestii może wiele wyrażać.
Napisano 19 Maj 201113 l Autor Swiezy postaram się Florian w moim zamyśle gość miał być w pokoju jeszcze i światło z tv z tyłu, a kobieta w kuchni i światło z góry, więc są w różnych odległościach, nie wiem czy o to chodziło Ci że są zbyt daleko od siebie?
Napisano 19 Maj 201113 l Nie, chodzi o to, że przez piony obrazek sprawia wrażenie jakby był złożony z dwóch różnych położonych obok siebie, utrudnia prowadzenie wzroku po kompozycji.
Napisano 19 Maj 201113 l Khaz, pewnie Ci humor nadpsuję i być może nawet stracisz chęć do kończenia obrazka, ale doszedłem do wniosku, że lepiej pokazać Ci teraz niż później, gybyś już poświęcił długie godziny na rozwijanie pomysłu. W każdym razie ktoś to już zrobił wcześniej :( Zerknij do wątku tygodniowy speedpainting "polowanie na czarownice"
Napisano 20 Maj 201113 l Autor faktycznie odebrało mi chęć, zwłaszcza że ktoś to odpicował bardzo fajnie;) mam wrażenie że nie widziałem tego obrazka, ale to pewnie gdzieś w podświadomości się błąkało może skończę to tak dla satysfakcji, bo temat mi się spodobał
Napisano 21 Maj 201113 l Dobrze kończ kończ ;) to przez to miałeś chęć żeby coś zrobić bo nie odpuszczałeś i na pewno więcej zrobisz niż ja zaczynając i odpuszczając za szybko ;d
Napisano 31 Maj 201113 l UWAGA, UWAGA !! Przypominam, tym którzy może nie pamiętają, a i tym którzy pamiętają - a chcieliby jeszcze nieco "dopieścić" swoje prace. Macie jeszcze czas - Dziś do godziny 23.59.59 lub najpóźniej jutro do godziny 10.00. //Pozdr.