Napisano 22 Maj 201113 l Witam, zakładam teczkę albowiem uważam to forum za jedno z lepszych miejsc w sieci, z duża ilością inspirujących ludzi, oraz z powodu chęci samorozwoju. Studiuję wzornictwo (na uniwersytecie technicznym) ale cały czas noszę się z myślą że wolę coś innego, po głowie chodzi mi ASP. W międzyczasie jak nie robię projektów na studia szkolę się w tym co mnie bardziej pociąga. Tutaj chcę prezentować właśnie te prace, a przy okazji może uda mi się uzyskać jakieś rady. Tworzenie prac w photoshopie jest jest dla mnie jeszcze świeżą dziedziną, więc co praca to eksperyment z pędzlami, fakturami, teksturami. Oczywiście w międzyczasie dochodzi do tego teoria, czyli podstawy oświetlenia, doboru koloru. Na razie bez referek ani rusz z malowaniem. Więc posługuję się fotkami ażeby nauczyć się operować kolorem,a tak moim ulubionym narzędziem jest ołówek. Wystarczy tego wstępu :) dyskusję na forum zaczynam więc od założenia teczki, ha.
Napisano 23 Maj 201113 l fajowe swiatlo na niebieskim kolesiu. moze zamiast bieli poszukalbym czegos innego na zbroji. spoko dajesz next
Napisano 23 Maj 201113 l Fajnie zaczynasz, ale źle, że nie kończysz. Twarze u panów w zbrojach trochę jak wklejone, warto tam dodać trochę miękkiego cienia dookoła twarzy.
Napisano 27 Maj 201113 l Gość z ostatniego obrazka wygląda jak Kriksos;) Podoba mi się jak malujesz skórę. "Na razie bez referek ani rusz z malowaniem" - nikt nie namawia do odkładania refek! Moja rada - Podglądaj ile wlezie:)