Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

zakładam teczkę albowiem uważam to forum za jedno z lepszych miejsc w sieci, z duża ilością inspirujących ludzi, oraz z powodu chęci samorozwoju.

Studiuję wzornictwo (na uniwersytecie technicznym) ale cały czas noszę się z myślą że wolę coś innego, po głowie chodzi mi ASP. W międzyczasie jak nie robię projektów na studia szkolę się w tym co mnie bardziej pociąga. Tutaj chcę prezentować właśnie te prace, a przy okazji może uda mi się uzyskać jakieś rady.

Tworzenie prac w photoshopie jest jest dla mnie jeszcze świeżą dziedziną, więc co praca to eksperyment z pędzlami, fakturami, teksturami. Oczywiście w międzyczasie dochodzi do tego teoria, czyli podstawy oświetlenia, doboru koloru. Na razie bez referek ani rusz z malowaniem. Więc posługuję się fotkami ażeby nauczyć się operować kolorem,a tak moim ulubionym narzędziem jest ołówek.

Wystarczy tego wstępu :) dyskusję na forum zaczynam więc od założenia teczki, ha.

gandalfmaly2.jpg

rycerz2.jpg

spartacusl.jpg

rycerz0.jpg

widok.jpg

malycrix.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gość z ostatniego obrazka wygląda jak Kriksos;)

Podoba mi się jak malujesz skórę.

"Na razie bez referek ani rusz z malowaniem" - nikt nie namawia do odkładania refek!

Moja rada - Podglądaj ile wlezie:)