norbee Napisano 24 Maj 2011 Napisano 24 Maj 2011 (edytowane) Witam :) Krótka animacja logo FlightScope Tennis, firmy zajmującej się obsługą kortów tenisowych, tworzą aparaturę do monitorowania prędkości, toru i innych parametrów piłek tenisowych. Link do Vimeo: Edytowane 2 Styczeń 2012 przez norbee
bartolomeo Napisano 25 Maj 2011 Napisano 25 Maj 2011 zgrabniutkie. jak dla mnie ciut za krótkie. ale miło się ogląda :)
olaf Napisano 25 Maj 2011 Napisano 25 Maj 2011 plastycznie naprawdę miłe. trochę flara niezbyt udana, moze ją podmienisz na jakąś lepszą w AE.
jaras Napisano 25 Maj 2011 Napisano 25 Maj 2011 brakuje mi jakiegos akcentu pod koniec - np. jakies uderzenie piłki tenisowej w te literki ktore by sie ułozyły w logo - ogolnie bardzo ładne!
norbee Napisano 25 Maj 2011 Autor Napisano 25 Maj 2011 dzięki, niestety budżet i termin oddania pozwolił tylko na coś takiego :/
imprecis Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 B.ładne, zgadzam się z opiniami przedmówców. Co do flary to mi akurat się podobała.
Rekomendowane odpowiedzi