sammael_at Napisano 30 Maj 2011 Napisano 30 Maj 2011 (edytowane) Witajcie, jakiś czas temu już stworzyłem taką krótką dość animację, pomyślałem że się z wami podzielę, może jakieś ciekawe spostrzeżenia pomogą zrobić kolejną animke lepszą :) Założeniem było stworzenie animacji w której nic się nie porusza oprócz planów. Pozdrawiam i czekam na komentarze :) Edytowane 30 Maj 2011 przez sammael_at
olaf Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 jedno spostrzeżenie, nie wiem czy ciekawe czy może wielu tak ma - nie da się obejrzeć do końca. przeszkadza mi kakofonia. gorsza od współczesnego alternatywnego jazzu.
imprecis Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 Mi muzyka akurat się podobała. Fajny styl, jednak brakowało mi trochę ruchu, zbyt statycznie jak na animację. Tak to wygląda trochę jak pokaz slajdów. Dodałbyś ruch i byłaby naprawdę świetna praca :) Treść dla mnie zupełnie niezrozumiała, ale to można wybaczyć patrząc na gatunek pracy :)
sammael_at Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Napisano 2 Czerwiec 2011 ola-f: Każdemu podoba się coś innego :) Choć ja akurat nie jestem wielkim fanem tego typu muzyki, ale zawsze lepiej mieć coś napisanego specjalnie dla swojej animacji, niż po raz kolejny używać znanych kawałków :) synuś: ruch - a raczej jego brak, to było główne założenie przy robieniu tej animacji, w sumie zaczeło się jako ćwiczenie na studia, nigdy wcześniej nie robiłem czegoś takiego, ale tak mi sie przy tym pracowało, że wyszło coś, co zajeło II miejsce na Festiwalu Filmowym Drzwi w tym roku ;) A co o treści - narracja surrealistyczna pozwala widzowi zobaczyć to na co ma ochote :) pozdrawiam
Thx Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 a mnie się bardzo podoba jest czytelna narracja. Mnie się wszystko podoba. Muszę Ciebie sammael podpytać o technikę, ponieważ w animacji jestem zielony.
Rekomendowane odpowiedzi