Napisano 8 Czerwiec 201113 l Witam Przedstawiam wam grafikę, którą ostatnio udało mi się zrealizować. Chciałem stworzyć dwie postacie, które lekko odstają od tła. Dlatego są zaznaczone cieniem. Napiszcie co o tym sądzicie? Czy zmienić całkiem wizje, czy dalej w to brnąć. Pinokio Oraz Różnice Pozdrawiam i zapraszam do komentowania :)
Napisano 8 Czerwiec 201113 l czuje się jak na komisji wojskowej z testem na daltonizm. Wyglada ok, zalezy jaka była Twoja wizja dot. przekazu. Czy ma trafiać szybko czy nie do odbiorcy.
Napisano 8 Czerwiec 201113 l Hmm, pierwsze mi się jakoś kojarzy z twórczością Makowskiego:) tradycyjnie czy cyfrowo robione?
Napisano 8 Czerwiec 201113 l Autor Pierwsza całkowicie robiona cyfrowo. Trochę były przy tym dłubania, ale starczyło mi cierpliwości żeby ukończyć. Druga grafika jest trochę zmieszana, ponieważ tło malowałem szpachtelkiem na podobraziu. Często korzystam z teł, które wcześniej maluje na podobraziach. Niestety nie znam artysty Makowskiego, ale już sprawdzam. :)