JagdPanz Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 No cóż. Teoretycznie, cała impreza się skończyła, ale mimo to, postanowiłem dołożyć kilka ton stali od siebie. W zasadzie całą stronkę, odkryłem dopiero przedwczoraj... Prędko zacząłem składać własny czołg, żeby się zmierzyć z resztą towarzystwa - w końcu nie będę walczył w ręcz... :D Oto początek podwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 Calkiem fajne, czekam na reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 Noo zaczyna się nieźle. Mam pytanie. Jak robi sie takie gąsiennice? z segmentów, czy z jednego kawałka? I czy da sie to zanimować, żeby się kręciło?:D kiedys próbowałem zrobic jadący czołg, ale wymiękłem na gąsiennicach... pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 Bardzo konkretne i rzetelne wygonane - tak dalej :P [Edited on 17-2-2003 by MaggeM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 17 Luty 2003 Share Napisano 17 Luty 2003 jak narazie to ładnie, zapowiada sie dokladnia pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 18 Luty 2003 Autor Share Napisano 18 Luty 2003 Podwozie prawie gotowe. Przyszedł czas na wieżyczkę. Korpusik zostawimy sobie na koniec :) Co do gąsienic: jeden segment, powielony 75 razy wzdłuż ścieżki. Wzdłuż tej samej ścieżki, można je animować... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 18 Luty 2003 Share Napisano 18 Luty 2003 E no ladna ta wierzyczka...naprawde podoba mi sie ale pokaz moooooor...o wiele mooooooor :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 19 Luty 2003 Autor Share Napisano 19 Luty 2003 Dzis początek korpusu. To w sumie trzecia jego wersja. Skrawanie poligonów to ciężki kawałek chleba... :) Niebawem koniec prac konstrukcyjnych. Przyjdzie czas na jakieś dramatyczne tło... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 28 Luty 2003 Autor Share Napisano 28 Luty 2003 Mimo braku zainteresowania (;-) i czasu (-:( postanowiłem dokończyć prace nad moją kupą żelastwa. Teraz zostały już tylko teksturki i tło. Niezależnie od wyniku i terminu zakończenia bitwy, zamieszczę tutaj końcowy rezultat... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Luty 2003 Share Napisano 28 Luty 2003 napisze tylko jedno :P \'Keep going...look good :P:P\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 1 Marzec 2003 Share Napisano 1 Marzec 2003 z przodu mógłbyś dodać jakiś taran albo coś kanciastego, bo taki jakiś łysy jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 hmm, niech zgadne, za model poslozyl ci twoj avatar? :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 Faktycznie, z przodu łyso wygląda. Miał mieć \"bronę\" do rozminowywania ale nie starczyło mi zacięcia i czasu. Tym samym jest to ostatni widok bez teksturek. Co do avataru - heh - tam jest model z ciężkim działem. W tym modelu, zrezygnowałem też z nitowanego kadłuba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 Originally posted by JagdPanz Faktycznie, z przodu łyso wygląda. Miał mieć \"bronę\" do rozminowywania ale nie starczyło mi zacięcia i czasu. Tym samym jest to ostatni widok bez teksturek. Co do avataru - heh - tam jest model z ciężkim działem. W tym modelu, zrezygnowałem też z nitowanego kadłuba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 zrooooooob nity, narazie to nie widzialem w zyciu kadluba czolg uz jegnego kawalka :d - jajko na kolkach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 Hehe... Od ponad 60 lat kadłuby są spawane. W Poznaniu - w Cegielskim, składali kiedyś T 76/81 i robili kadłuby do PT-91 (Twardy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum1 Napisano 8 Marzec 2003 Share Napisano 8 Marzec 2003 Na wszystkich bogów starych i nowych, PEŁNY ODLOT. Mam małą propozycje, zrób jakąś krótką animke jak jedzie i strzela i bedzie perfect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filuh Napisano 8 Marzec 2003 Share Napisano 8 Marzec 2003 a ja powtórzę przedmówcę! powiedz jak sie robi takie gąsiennice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi