Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No cóż. Teoretycznie, cała impreza się skończyła, ale mimo to, postanowiłem dołożyć kilka ton stali od siebie. W zasadzie całą stronkę, odkryłem dopiero przedwczoraj...

Prędko zacząłem składać własny czołg, żeby się zmierzyć z resztą towarzystwa - w końcu nie będę walczył w ręcz... :D

Oto początek podwozia.

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Noo zaczyna się nieźle.

Mam pytanie. Jak robi sie takie gąsiennice? z segmentów, czy z jednego kawałka? I czy da sie to zanimować, żeby się kręciło?:D kiedys próbowałem zrobic jadący czołg, ale wymiękłem na gąsiennicach...

pozdrowienia

Napisano

Bardzo konkretne i rzetelne wygonane - tak dalej :P

[Edited on 17-2-2003 by MaggeM]

Napisano
  • Autor

Podwozie prawie gotowe. Przyszedł czas na wieżyczkę. Korpusik zostawimy sobie na koniec :)

Co do gąsienic: jeden segment, powielony 75 razy wzdłuż ścieżki. Wzdłuż tej samej ścieżki, można je animować... :P

Napisano

E no ladna ta wierzyczka...naprawde podoba mi sie ale pokaz moooooor...o wiele mooooooor :P:P

Napisano
  • Autor

Dzis początek korpusu. To w sumie trzecia jego wersja. Skrawanie poligonów to ciężki kawałek chleba... :)

Niebawem koniec prac konstrukcyjnych. Przyjdzie czas na jakieś dramatyczne tło... :D

Napisano
  • Autor

Mimo braku zainteresowania (;-) i czasu (-:( postanowiłem dokończyć prace nad moją kupą żelastwa. Teraz zostały już tylko teksturki i tło. Niezależnie od wyniku i terminu zakończenia bitwy, zamieszczę tutaj końcowy rezultat... ;)

Napisano
  • Autor

Faktycznie, z przodu łyso wygląda. Miał mieć \"bronę\" do rozminowywania ale nie starczyło mi zacięcia i czasu.

Tym samym jest to ostatni widok bez teksturek.

Co do avataru - heh - tam jest model z ciężkim działem. W tym modelu, zrezygnowałem też z nitowanego kadłuba ;)

Napisano
  • Autor
Originally posted by JagdPanz

Faktycznie, z przodu łyso wygląda. Miał mieć \"bronę\" do rozminowywania ale nie starczyło mi zacięcia i czasu.

Tym samym jest to ostatni widok bez teksturek.

Co do avataru - heh - tam jest model z ciężkim działem. W tym modelu, zrezygnowałem też z nitowanego kadłuba ;)

Napisano

zrooooooob nity, narazie to nie widzialem w zyciu kadluba czolg uz jegnego kawalka :d - jajko na kolkach ;D

Napisano
  • Autor

Hehe... Od ponad 60 lat kadłuby są spawane. W Poznaniu - w Cegielskim, składali kiedyś T 76/81 i robili kadłuby do PT-91 (Twardy)

Napisano

Na wszystkich bogów starych i nowych, PEŁNY ODLOT. Mam małą propozycje, zrób jakąś krótką animke jak jedzie i strzela i bedzie perfect.

Napisano

a ja powtórzę przedmówcę! powiedz jak sie robi takie gąsiennice?

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.