Dmk Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 Witam. Część osób pewnie widziała zajawki i pracę w dziale WiP, w końcu dotarłem do końca, można tak powiedzieć ^^. Sporo poprawek zawsze się znajdzie i niektóre rzeczy mogłem zrobić lepiej, ale i czas i powoli brak sił na to nie pozwala. Dodam tylko, że to moja pierwsza tak duża scena i pierwsza aranżacja wnętrz. Scena ma prawie 3,5mln poly, a pliczek waży 140mb :P Rendery docelowo idą do druku i są w rozdziakach około 2-2,5 tys px. Jeśli ktoś będzie chciał mogę je wrzucić :) Będzie też animacja ale muszę ją dorenderować i złożyć, dorzucę gdy będzie skończona, poniższy link za to prowadzi do panoramy 360 salonu ;) >> PANORAMA 360 Mam nadzieję, na sporo komentarzy, w końcu nie ma co stać w miejscu tylko dalej pracować nad jakością ;) Pozdrawiam i zapraszam!
Smoku Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 Ja mam odbiór pozytywny ale niestety niektóre materiały wygladaja kiepsko. Za duży bump na narzucie łóżka czy szafa się tilluje itd. i te obiekty sa nie zmapowane. bo tekstury sie rozciągają. Pozdr
pabulo Napisano 16 Czerwiec 2011 Napisano 16 Czerwiec 2011 jak na wnętrza (szczególnie takie cieasne, gdzie wszystko widać z bardzo bliska) to jest tu bardzo duzo niedoróbek. Sugerowałbym przeprowadzke do WiPa bo pierwsze wrażnienie jest całiem niezłe i fajnie byłoby to dociągnąć do końca
Neb Napisano 16 Czerwiec 2011 Napisano 16 Czerwiec 2011 jakość renderów dobra ale walące się zbiegi i szeroki kąt rozciągający wszystko niemiłośiernie psuje efekt. Tak się wnętrz po prostu nie fotografuje.
Rekomendowane odpowiedzi