Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Część osób pewnie widziała zajawki i pracę w dziale WiP, w końcu dotarłem do końca, można tak powiedzieć ^^.

Sporo poprawek zawsze się znajdzie i niektóre rzeczy mogłem zrobić lepiej, ale i czas i powoli brak sił na to nie pozwala.

Dodam tylko, że to moja pierwsza tak duża scena i pierwsza aranżacja wnętrz.

Scena ma prawie 3,5mln poly, a pliczek waży 140mb :P

Rendery docelowo idą do druku i są w rozdziakach około 2-2,5 tys px.

Jeśli ktoś będzie chciał mogę je wrzucić :)

Będzie też animacja ale muszę ją dorenderować i złożyć, dorzucę gdy będzie skończona, poniższy link za to prowadzi do panoramy 360 salonu ;)

>> PANORAMA 360

Mam nadzieję, na sporo komentarzy, w końcu nie ma co stać w miejscu tylko dalej pracować nad jakością ;)

Pozdrawiam i zapraszam!

planry.jpg

korytarz.jpg

kuchniah.jpg

azienka1.jpg

wannal.jpg

azienka2.jpg

pokjpraca1.jpg

saloa.jpg

salon2w.jpg

sypialniar.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja mam odbiór pozytywny ale niestety niektóre materiały wygladaja kiepsko. Za duży bump na narzucie łóżka czy szafa się tilluje itd. i te obiekty sa nie zmapowane. bo tekstury sie rozciągają.

Pozdr

Napisano

jak na wnętrza (szczególnie takie cieasne, gdzie wszystko widać z bardzo bliska) to jest tu bardzo duzo niedoróbek. Sugerowałbym przeprowadzke do WiPa bo pierwsze wrażnienie jest całiem niezłe i fajnie byłoby to dociągnąć do końca

Napisano

jakość renderów dobra ale walące się zbiegi i szeroki kąt rozciągający wszystko niemiłośiernie psuje efekt. Tak się wnętrz po prostu nie fotografuje.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności