trosiek Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 (edytowane) Cześć! Mam do was pytanie na ile byście wycenili komputer o takich parametrach: Core 2 Duo E4400 2.0 Nvidia Geforde 8600gt Palit Sonic 256MB Mobo - EVGA n650i ultra 4gb ram 800mhz 2x200gb 7200 rpm napęd asus zasilacz Hiper - 530W obudowa z oknem + klawiatura Do tego ile byście dali za monitor Samsunga 931BW z jednym martwym pixelem i kilkoma martwymi sub - wszystko bez rys, na obudowie też nie ma nawet jednej. Nic już nie ma gwarancji, ale nie było nigdy ze sprzętem żadnego problemu i działa wyśmienicie stabilnie. Dawno w tym wszystkim nie siedziałem, więc nie mam pojęcia ile to jest teraz warte. Przymierzam się do zakupu laptopa, a nie chciałbym, żeby desktop stał i się marnował. Z góry dzięki za pomoc! (Chyba dobry dział wybrałem?) Edytowane 17 Czerwiec 2011 przez trosiek
ApaczoS Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 Pi razy oko: procek: 100zł, może grafa: 50-80zł płyta: 0zł - nikt teraz tego nie kupi, chyba, że kolekcjoner ram: zalezy jaki, celuję w 150zł dyski, oba: 120-150zł napęd: 10zł zasilacz: 150zł, może Szajsunga za 200zł sprzedasz jeśli ładnie wygląda:)
Lucek Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 IMO to realna wartość jest większa niż pisze apaczos. Problem tkwi w tym że raczej tego nie sprzedasz.
mirach Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisano 17 Czerwiec 2011 IMO to realna wartość jest większa niż pisze apaczos. Problem tkwi w tym że raczej tego nie sprzedasz. w takim razie ciezko pisac o "realnej wartosci". Realna wartosc bedzie taka za jaką uda mu sie tego pozbyc.
Rekomendowane odpowiedzi