WojtekFus Napisano 20 Czerwiec 2011 Napisano 20 Czerwiec 2011 Jak w temcie. Postanowiłem założyć temat, z nadzieją, że ktoś z użytkowników również podziela moją fascynację grą :D Oczywiście chodzi o wspólne granie na multi. Podawajcie swoje nicki, jednoczmy się w integracyjnym gamingu :D Mój nick: Blackswan - http://eu.battle.net/sc2/en/profile/176184/1/BlackSwan/ Jeśli zbierze nam się troszkę ludzi, będziemy mogli sobie zorganizowć mini turniej SC Max 3d etc. :) Jeżeli temat już był, to usuwać :)
pmcomposer Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Ja się pojawiam, kiedyś kilka razy dziennie, ostatnio jednak rzadziej: Pietro, Character Code 316 - Piotr
makak Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 Jak tam 4gate? :P Chyba został znerfowany z jakimś patchem ;)
Leru Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 Chyba został znerfowany z jakimś patchem ;) Tak ale nadal obecny ;)
Gość Morte Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 4 gate jest spokojnie do obronienia, a przynajmniej byl jak ja gralem.
WojtekFus Napisano 15 Wrzesień 2011 Autor Napisano 15 Wrzesień 2011 Podbijam w wątek - jacyś aktywnie grający? :D
Rekomendowane odpowiedzi