Zwierzak Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Hej mam animacje \'wyplutą\" do jpg szukam darmowego program który by to poskladal do avika
dr Ug Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Virtual Dub tudziez http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/virtualdub.html edit: ups, jezeli dobrze pamietam, to VD lubi tylko bmp i tiff (albo gorzej - tga ;) ) [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > dr Ug]
Zwierzak Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 Hmm zawsze moge skonwertowac do bmp Dzieki Ale czy to jest darmowe ???? Zaraz sprawdzę
Zwierzak Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 Juz mam i wielkie dzieki tego szukalem rewelka
krzyhhh Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Hm... a nie lepiej zkożystać z RAM playera ?.Przecież on jest wbudowany w maxa... ja zawsze z niego kożystam... i nie trzeba przerabiać na bmp bo on poskleja to z jpg ( i nie tylko ) na np. avi lub mov :)
Damian Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 vdub, to bardzo pomocne stworzonko, jest szybki i niezastąpiony przy kompresji i zmianch kodekow. i prostych parametrow, premiere jest o wiele wolniejszy, polecam stosowac go jako dopełnienie do premiera.
Mulczas Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 No i premiere nie jest darmowy ;) (chyba, ze ma sie w **** polskie prawo :D) [Wyedytowany dnia 25-6-2004 > Mulczas]
Rekomendowane odpowiedzi