aartii Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Ja bym zaproponowal cos posredniego pomiedzy praca Kuciela (pozostaly plamy na skorze policzka) a Master Kiełbaster (idealna skora). Co do "doleczka", jaki pojawia sie przy ustach - akurat wolalbym go zostawic, bo ozdabia usmiech :)
ragons Napisano 21 Lipiec 2006 Napisano 21 Lipiec 2006 ................................................................................................................... co się dzieje z kobietą ,która zobaczyła aktualny rachunek za prąd..... ...................................................................................................................
Vegavin Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Próba wniesienia życia i dynamiki do zwykłego zdjęcia: PRZED: PO:
Lis Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Vegavin -> Supcio ale chyba za bardzo gościa rozmazałeś. Koła, nogi spoko bo one się ruszają. Ale reszta ciała powinna być ostra.
Vegavin Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Lis -> Gdy panoramujesz, czyli śledzisz w wizjerze aparatu poruszający się obiekt, to w momencie wyzwolenia migawki nie koniecznie uzyskasz zamrożony obraz obiektu. Jak najbardziej może wyjść nieco rozmazany. Dlatego tak zrobiłem. PS. widzę, że mamy pokrewne avatary :)
kipalol Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 ragons po tej pani z 1 obrazka został tylko cien i to dosłownie. pozdrawiam
ragons Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 ragons po tej pani z 1 obrazka został tylko cien i to dosłownie. faktycznie :P ta 3sztuka była wykonana gdzieś pomiędzy, 1 a2 i jakoś mnie to umkneło, robiłem kilka różnych przykłdowych form dla brata i w ferworze śjakoś się ten cień zawieruszył. .................................................................................................................. Jakiś czas temu przeglądałem forum i trafiłem na pracę KENGI " pajacyk bez nogi" i niesamowicie mnie się spodobała i ją lekko przerobiłem dodałem facjate kolesia z pracy. KENGI wyraził się pozytywnie =) zobaczył ją jako pierwszy wkońcu to jego praca ->
YasieQ Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 2 speedy (ok 3 minuty / fotke) po 2 dniach nauki od zera... nad czym jeszcze popracowac poza barwami? Lis-> Mnie sie podoba ze jest rozmyty, wyglada naturalnie jakby fotograf spieprzyl sprawe :)
leander Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 3 minuty? Jak to zrobiles w 3 minuty?! Jest jakis nowy plug-in? :)
YasieQ Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 nie zaden plugin trening czyni mistrza ;) plus maly skrypt sobie napisalem z kolejnoscia dzialan... klikam jeden klawisz i mam ;) potem tylko piorkiem objechac na bialo zeby warstwe odkryc tam gdzie trzeba i moj wlasny autokolor pod kolejnym klawiszem ... i po 3 minutkach masz taki efekt... moge udostepnic *.atn jak go dopracuje :) aaa u laski jeszcze 2 pieprzyki usunalem przed automatem healing brushem ;)
leander Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 aaa u laski jeszcze 2 pieprzyki usunalem przed automatem healing brushem ;) hehe, coz za strata czasu, zdecydowanie musisz jeszcze dopracowac technologie ;)
Gość olek88 Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 staruszek po zabiegu :) PS moja propozycja: http://www.toddm.net/photos/Marta_and_I_in_Portugal_(July_Aug_2005)/111_1193_Marta_and_her_grandmother_in_Spain.jpg
Lukasz_D Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Bawie sie teraz w Ulead Photo Express 6.0 i cos takiego udało mi sie utworzyc ... a z tego to spleciłem :P
mentaller Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 ehh, popatrz na cień. drzewa mają go od lewej strony, a twój samolot od prawej (zreszta jest zbyt ostry, cień oczywiście).
Lukasz_D Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Masz racje - popracuje nad cieniem i za minut kilka wstawie jeszcze raz ...
Touch Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Ale z tymi zdjęciami starszych ludzi to przeginacie chłopaki;D Fetyszyści;P Ode mnie tyle, dwa z poniższych były już na forum, ale w innym dziale, nieadekwatnym do tematyki;) I: II: maźnięte lekko pędzlami z inobscuro.com III: Tak więc, to było z trochę innej beczki;)
ragons Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 moje myśli samobójcze prześcigają się w dojsciu do celu....
Lis Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 hehe. Jak kiedyś w UK pracowałem to lasce codziennie wysyłałem jakąś głupią fotkę: jedna z nich :D no i drugie:
Rekomendowane odpowiedzi