Jump to content

Teczka 2D: Fotomontaże

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"Insane contrast". Fotka zmontowana z 5 zdjęć (-1EV,-0.5EV,0EV,+0.5EV,+1.0EV - w stosunku do ekspozycji punktowej na lasek w środku kadru). Dowolny wycinek tego zdjęcia ma prawie taki sam histogram jak całość :-) Wot tiechnika .... (reszta jak idzie wie ten kto oglądał "Wujaszka Wanię" :-P)

cont.jpg

No to ja dorzucam jeszcze swój speed-montażyk. Morda to moja, dlatego taka głupawa. Reszta to chyba wiadomo.

Leander - miałeś genialny pomysł ze zmotowaniem szkicu i zdjęcia. Zamierzam to wykorzystać i zrobić jakąś prackę tą techniką. Świetna sprawa.

witam ;)

pierwszy post w tym topicu wiec cos wrzucic trzeba ;) 2 parogodzinne montazyki...dziwnie brzmi ta nazwa "montaż" btw ;P

1. Dzisiaj zaczety dzisiaj skonczony "gecco" pod wplywem wyciagnietej wkoncu z fallouta 2 muzy do tego miasta ;) uwaga ciemne i ponure i takie miaUo byc ;)

gecco

link do orginaU: gecco-org

2. To jush ma pare miesiecy...w gruncie rzeczy efekt jest calkiem podobny do koleżanki z roku :) choc Ona uwaza innaczej :D

she

wyciagniete z 3dtotal...

link do orginaU: she-org

cheers...:)

Georgas, nie chwal sie ocenami z infy, bo poziom nauczania photoshopa itp. w polskich liceach jest tak wysoki, ze mozna go opanowac w kilka minut... :P

niechodze do liceum tylko do technikum elektronicznego :P

Ilustracje do bajek J.Ch.Andersena:

1 - Dzien sądu ostatecznego

2 - Na końcu morza

3 - Niema ksiega

4 - Stary nagrobek

Najbardziej jestem zadowolony z "Niemej księgi" i "Na końcu morza" ... pozostałe dwie robione na siłę :)

nie chcę być zbyt krytyczny... ale hmm... poziom "coniektórych"... prac.. pozostawia wiele do życzenia.. ale mnie to wali...

i tak warto tu wejść... i poczytac przekomarzających się licealistów czy 'elektrotechników" ... z samymi 6 w dzienniczku... >:) ....

pozdrawiam... tak trzymać... hmm...