Jump to content

Teczka 2D: Fotomontaże

Recommended Posts

Guest User190

Efekt oczu zamierzony, pani leżała na jakiejś sofie, włoski chyba miała troszk inaczej... takie szybciutkie.. tapetkowe wycinanko/rysowanko ;)

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dr Ug: nie sadzilem ze cos takiego tobie powiem ale mogles chociaz udawac ze sie starasz... nie wiem moze cos chciales udowodnic/zamanifestowac swoimi prackami ale ja tego nie lapie (oswiec mnie)... bo co jak co ale ty akurat warsztat masz...

ps cytujac ciebie "Tak tez jest i tym razem."

dr Ug: nie sadzilem ze cos takiego tobie powiem ale mogles chociaz udawac ze sie starasz... nie wiem moze cos chciales udowodnic/zamanifestowac swoimi prackami ale ja tego nie lapie (oswiec mnie)... bo co jak co ale ty akurat warsztat masz...

ps cytujac ciebie "Tak tez jest i tym razem."

eeeeee....drug chciał pokazać że nie jest gorszy?

a pozatym Drug ludzi wkurzasz i tyle .... everyman przezwyczjaj się..

Guest User190

Gotham - to ja już wiem czemu do respiratora Cię przypięli :) Dobrze, że w kaftanik nie dałeś się włożyć :P

chveti: ".... everyman przezwyczjaj się.." - ja juz sie dawno do tego przyzwyczailem ;-D ale czy dr Ug ma monopol na cos takiego (wkurzanie)? oj zdaje mi sie ze nie ;-p... poza tym te jego ostatnie pracki byly podswiadomym blaganiem o krytyke - czul sie niezauwazony i balablabla (tzn -> itd itp)... wiec napisalem mu te "trzy" skromne zdania zeby go "podbudowac" ;-p... hehehe...

Gotham: swietne teksty - takie zyciowe ... co do praw autorskich to znam dobrego adwokata ;-p - dasz jedna koperte tu druga tam i sie okaze ze to Ebor bedzie musial tobie placic ;-p

Niiieeeemowzliwe! Toz to z Was rrrrrasowi graficy, skoro nie daliscie sie nabrac na taki majstersztyk!

Zeby sie zrehabilitowac zrobilem jeszcze jeden. Tym razem siedzialem 3 godziny! Teraz powiedzcie madrale co jest doklejone. HA!